« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
PAZI OVO

Muška lijepa koža je vrlo privlačna

Ako mislite da njegovanju kožu imaju samo metro (ili neki drugi) seksualci, razmislite još jednom - žene je smatraju vrlo, vrlo privlačnom

Kako izgledam? Moglo bi bolje ...
Kako izgledam? Moglo bi bolje ... (DeviantArt)
Više o

muškarci

,

privlačnost

,

lijepa koža

U igri privlačnosti lijepa koža ima presudnu ulogu, odnosno ženama su muškarci sa zdravom bojom kože privlačniji od momaka s izraženim, grubim crtama lica, piše Live Science.

Do sada se vjerovalo da žene, pogotovo za vrijeme ovulacije, privlače muškarci s izraženim jagodicama, gustim obrvama, izduženom bradom s jakom čeljusti.

Znanstvenici su ovo objašnjavali teorijom da žene instinktivno biraju muškarce s izraženim crtama lica jer one pokazuju njihovo dobro zdravlje koje, pak, mogu prenijeti na svoje potomstvo. No, novo istraživanje je osporilo prošle studije.

Rezultati su pokazali  da izgled nije toliko bitan koliko zdravi „zlatni" ten koji nastaje zbog beta karotena, pigmenta iz voća i povrća, odnosno superhrane koja potiče zdravlje i plodnost.

Zdravlje je tako najbolji način da muškarci izgledaju privlačno, a zdravi ten se može postići prehranom koja je bazirana na voću i povrću, poručuju znanstvenici.

Dečki, na tržnicu!

24.06.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh