« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
STVARNO?

Muška karakteristika kojoj žene ne mogu odoljeti

Neodoljivi muškarci nisu ni visoki, lijepi, crni, plavi, ovakvih ili onakvih očiju, mišića, nogu, guze ... postoji samo jedna karakteristika koja vas odmah izdvaja iz gomile ...

Samopouzdanje je važnije od izgleda
Samopouzdanje je važnije od izgleda (Shutterstock)
Više o

samopouzdanje

,

muškarci

,

zavođenje

Popularnost među ženama može se i zaraditi, ne samo dobiti apolonskim izgledom, a u tom procesu najviše će vam pomoći ono što dežurni Apolon možda niti nema - samopouzdanje

Ne vjerujete? Prisjetite se malo, sigurno ste imali poznanika kojem je uvijek polazilo za rukom hodati kraj žena daleko ljepših od sebe, a vi ste se pitali kako ih je zaveo ... e, pa nije bilo tako teško, jer je bio siguran u sebe.

Štoviše, s tim se slažu i psiholozi koji su nakon raznih ispitivanja došli do zaključka da su muškarci prosječnog fizičkog izgleda i zavidne razine samopouzdanja poželjniji kod ženskog spola nego oni s višom razinom fizičke privlačnosti.

Uz samopouzdanje traži se i još jedna stvar - dobroćudan karakter, jer će on uspješno ublažiti sve moguće loše poveznice samopouzdanja poput izraženog ega ili arogancije.

Zanimljiva informacija za žene - muškarci koji nisu previše opterećeni svojim fizičkim izgledom odgajaju i samouvjereniju djecu!

Dakle, ukratko: žene preferiraju samouvjerene i dobroćudne muškarce čiji fizički izgled nije nužno povezan s tipičnim standardima ljepote.

02.10.2016. 21:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh