« Kazalište
objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci
RADIONICE

MojaScena online - dramske, literarne i likovne radionice

Polaznici osim kreativnih znanja i vještina iz likovne, dramske i literarne umjetnosti mogu očekivati puno zabave, smijeha i dobre atmosfere

MojaScena
MojaScena (Arhiva)
Više o

radionice

,

MojaScena

Projekt MojaScena online u organizaciji Međunarodnog centra za umjetnost nudi besplatne, online radionice iz likovne, dramske i literarne umjetnosti namijenjene mlađima od 25 godina te starijima od 54 godine. Za voditelje radionica izabrani su istaknuti hrvatski akademski umjetnici i edukatori.

Polaznici osim kreativnih znanja i vještina iz likovne, dramske i literarne umjetnosti mogu očekivati puno zabave, smijeha i dobre atmosfere.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na novi, ljetni ciklus radionica ispunjavanjem prijavnice koja je dostupna na internet stranici projekta - mcu.hr. U ljetnim mjesecima će se održati intenzivne radionice tijekom sredine srpnja i početka kolovoza.

Program i raspored svih radionica te više informacija o cijelom projektu također su dostupni na internet stranici mcu.hr a ukoliko imate pitanja možete ih poslati na email adresu: voditeljprojekta@mcu.hr

Projekt MojaScena online sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, u sklopu operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020.

27.06.2022. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh