« Seks
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
OPA!?

Moderne žene seksaju se s više partnera, a i partnerica

Eksperimentiranje s istim spolom više nije tabu za slobodne žene, a imaju i dvostruko više seksualnih partnera nego prije 20 godina

Sve više žena ima i istospolna iskustva
Sve više žena ima i istospolna iskustva (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

najbolji seks

,

lezbijska iskustva

,

gay iskustva

Moderno doba donijelo je i moderne žene bitno slobodnijeg ponašanja nego što je bilo samo koju generaciju ranije, pa tako, primjerice, Britanke najčešće gube nevinost sa 16 godina, tri godine ranije od prijašnjih generacija. 

U istraživanju College of London pokazalo se da žene danas prosječno spavaju s osam muškaraca u svom životu, što je čak dva puta više nego nedaleke 1990. godine, dok muškarci prosječno tijekom života imaju 12 seksualnih partnerica. 

Što je još zanimljivije, i muški mokri snovi imaju sve jače uporište u stvarnosti, jer se 16 posto žena ljubilo, mazilo ili seksalo sa ženom, što je četiri puta više nego prije dvadeset godina. Muškarci su tu bitno suzdržaniji, pa ih je samo pet posto priznalo homoseksualna iskustva.

No, ovakvo je ponašanje primjetno među visokoobrazovanim ženama, dok one nižeg obrazovanja više naginju ponašanju kakvo je bilo i prije dva ili tri desetljeća, dok je najgora situacija kod parova.

Naime, parovi se seksaju rjeđe nego prije, a glavni je krivac užurbani način života i poslovne obaveze, tako da se uspiju seksati tek tri puta mjesečno u prosjeku, što je gotovo dvostruko manje nego prije dvadeset godina. 

26.11.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh