« Kazalište
objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana
PREDSTAVE

Mjuzikl "TKO PJEVA ZLO NE MISLI" Alfija Kabilja u Cekateu

Uz domaće voditelje i asistente u stvaranju mjuzikla sudjelovalo je čak 102 mladih, i to u svim koracima

Tko pjeva zlo ne misli
Tko pjeva zlo ne misli (Cekate)
Više o

Tko pjeva zlo ne misli

,

Cekate

Teatar na Trešnjevci / Centar za kulturu Trešnjevka sezonu 2019./2020. počinje prvoga dana nove školske godine, u ponedjeljak 9. rujna 2019. u 20 sati s mjuziklom "Tko pjeva zlo ne misli" Alfija Kabilja u izvedbi mladih umjetnika iz Pakraca.

Mladi izvođači (glumci, plesači, pjevači i instrumentalisti) od 15 do 25 godina iz Kulturno prosvjetnog društva "Sloga" Pakrac izvest će  priču o životu jednoga zagrebačkoga dvorišta tridesetih godina 20. stoljeća nastalu prema "Dnevniku maloga Perice" Vjekoslava Majera.

Uz domaće voditelje i asistente u stvaranju mjuzikla sudjelovalo je čak 102 mladih, i to u svim koracima - od adaptacije libreta, izbora songova, plesne koreografije, do kulisa i kostima, otvaranja paketa opreme i njezina korištenja, bezbrojnih pokušaja, proba, izmjena.

Predstavu, koja je premijerno izvedbena 17. svibnja 2019. u Pakracu, pripremala su više od godinu dana pod vodstvom redateljice Dubravke Špančić u sklopu projekta "Ne živiš snove dok spavaš - probudi se".

Projekt je Kulturno-prosvjetno društvo „Sloga" Pakrac u partnerstvu s Udrugom roditelja i djece s posebnim potrebama LATICA realizirao kroz 16 mjeseci (od svibnja 2018. do kraja kolovoza 2019. godine) u Pakracu, a financirala ga je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020. (Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali").

Zagrebačka će publika moći upoznati ovu veselu družinu iz Pakraca na sceni Teatra na Trešnjevci!

03.09.2019. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh