« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
Menart predstavlja:

Malehookers "Muški svijet" - novi album u prodaji

Autori "Čudne šume" vraćaju se na scenu

Više o

Menart

,

malehookers

,

zagrebačko zlo

,

čudna šuma

U prodaji je novi album miljenika zagrebačke publike, rock'n'roll banda Malehookers koji se nakon glazbene stanke vraća na scenu. Album 'Muški svijet'  donosi 12 pjesama koje pucaju energijom iskonskog i nepatvorenog testosteronskog rock'n'rolla. Precizna i samouvjerena svirka s tekstovima koji su nadahnuti neskrivenim talentom frontmana banda, svidjet će se ljubiteljima žestokog zvuka. "Muški svijet" je „injekcija" dinamičnog  i ritmom nabijenog punokrvnog rocka koji se u svom izričaju naslanja na bandove kao što su AC/DC, Sex Pistols, Rolling Stones i Stooges. Osvojite album na Metro portalu!

Album je nastao u studiju Janka Mlinarića Trulog. Posebnost mu  je u tome što su materijali rađeni na analognoj opremi, a nijedan instrument na kojem je svirano nije bio mlađi od 1974. godišta! Inzistiranje na vintage zvuku je rezultiralo sjajnom produkcijom ovog albuma koja se može mjeriti sa svjetskim rock'n'roll uradcima, a zvuku banda dao je bogatstvo i širinu u kojoj pjesme dišu punim plućima.

Tematika albuma je ljubav prema alkoholu i sebičnim ženama i nesigurnost divljeg života koji je članovima banda priuštio mnogobrojne emotivne slomove koje su oni umješno prebacili u tekstove i glazbu. Album je najavio singl "Zagrebačko zlo" za koji je napravljen i video spot koji se može vidjeti na televizijama diljem Hrvatske, a s veseljem napominjemo da se nalazi i na top listi HRT-a u emisiji VIP Music Club LP! Pogledajte spot u rubrici video!

„Muški svijet" - idealan poklon za ženu koja vas više ne voli!

Pjesme na albumu:

1. SEX BOMBA NE POSTOJI

2. ONA JE PROVELA NOĆ S NJOM

3. NEKOMPATIBILAN

4. UBIJAM TE

5. BOLJE DA OSTANEMO SAMI

6. RANE

7. ZAGREBAČKO ZLO

8. UGAŠENI VULKAN

9. PLIJEN

10. OVO JE DŽUNGLA

11. NAJGORA

12. MUŠKI SVIJET

02.12.2009. 17:53:17
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Ljetovanje u Hrvatskoj
    05.01.2010. 20:15
    nikad cua za njih ali zanimljiva imena pjesama :D
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh