« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
DIK-koncert

Zabranjeno pušenje - potpisivanje albuma i druženje s fanovima

Najava početka turneje "Muzej revolucije"

Više o

zabranjeno pušenje

,

dik koncert

U utorak, 8. prosinca grupa Zabranjeno pušenje potpisivati će fanovima albume „Muzej revolucije" u prostoru Tisak Media Centra na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Prigodna svečanost počinje u 18 sati i svi su dobrodošli.

Prvih 5 fanova koji toga dana, nakon 18 sati, kupe CD „Muzej revolucije" u Tisak Media Centru na Trgu bana Jelačića, na poklon će dobiti ulaznicu za koncert Zabranjenog pušenja u zagrebačkoj Tvornici 11. prosinca u 21 sat.

Nakon uspješne realizacije novog diskografskoga djela, devetog po redu studijskog albuma „Muzej revolucije", grupa Zabranjeno pušenje kreće na turneju vezanu uz novi album. Dakle, nakon kraće pauze vezano uz koncertne aktivnosti za vrijeme koje su se članovi grupe posvetili sto boljoj medijskoj prezentaciji „Muzeja revolucije", započinje period u kojem će se grupa posvetiti onome sto najviše voli i po čemu je nadaleko poznata - koncertima.

Zabranjeno pušenje će u sljedećih deset dana u četiri glavna grada započeti s turnejom „Muzej revolucije". Zadovoljstvo nam je najaviti sljedeće koncertne nastupe koji će svi redom biti održani u kultnim prostorima:

05.12.2009. Muenchen - Tonhalle

10.12.2009. Ljubljana - Cvetlicarna

11.12.2009. Zagreb - Tvornica kulture - Osvojite karte na Metro portalu!

12.12.2009. Beograd - Dom omladine Beograda

03.12.2009. 15:13:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh