« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
dalmatinska pisma u ciboni

Ne propustite gala koncert Tomislava Bralića i klape Intrade

Njihovi su nastupi uobičajeno rasprodani danima ranije, stoga kupite na vrijeme svoju ulaznicu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Šime Šokota/Cropix)

Još samo tri dana do velike klapske fešte, gala koncerta Tomislava Bralića i klape Intrade u Ciboni. Ulaznice se odlično prodaju, a organizatori očekuju, kao i prošle godine, prepunu dvoranu.

Program koji su vam ovi vrhunski promotori klapske glazbe priredili i ovaj je put pun iznenađenja.

Nakon mnogobrojnih nastupa u Hrvatskoj i izvan nje tijekom cijele godine, Tomislav Bralić i klapa Intrade ponovno dolaze u Cibonu, u četvrtak 03. prosinca, gdje će, u to ne moramo sumnjati, svojoj vjernoj publici prirediti veličanstveni nastup kakav samo oni mogu.

Standardi Tomislava Bralića i klape Intrade svake godine sve su viši kako bi svojoj vjernoj publici, i onoj koja će im se tek priključiti, priredili nezaboravnu glazbenu večer o kojoj će se još danima pričati.

Poznavatelji i štovatelji vrhunske klapske glazbe iznova će uživati u besprijekornim izvedbama pjesama ispunjenim iskrenim emocijama, punim prekrasnih stihova, a užitak će pojačati njihovi vrhunski glasovni dosezi.

Koncert ne samo da je pobudio velik interes javnosti, već neće proći ni bez poznatih osoba iz javnog života. Među gostima naći će se Tedi Spalato, Vinko Coce, Klapa Maslina i Davor Pekota. Program će voditi legenda televizijskih ekrana Oliver Mlakar.

Nakon Zagreba, Intrade i Tomislav Bralić pjevat će vam u sljedećim gradovima:

18.12. TROGIR

20.12. ZADAR

22.12. POREČ

29.12. VIROVITICA

30.11.2009. 17:57:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh