« Glazba
objavljeno prije 14 godina
OPATIJSKE BARUFE 2010

Majke otkazale nastup na najvećem liburnijskom festivalu

Organizatorima je u pomoć uskočio jedan od najvećih bendova u regiji, a njihov nastup će biti iznenađenje za sve posjetitelje festivala

opatijske barufe
opatijske barufe (Opatijske barufe)
Više o

r&b

Majke neće nastupiti na ovogodišnjim Barufama koje se održavaju 21. i 22. svibnja u Opatiji. Većina je vjerojatno upoznata s problemima koje je frontman Majki ,Goran Bare imao u proteklih mjesec dana. Budući da je promocija za festival krenula puno prije tih problema, a organizator su vijest dobili prekasno, našli su se u problemu jer Majke su zasigurno jedan od bendova koji je privukao najviše interesa publike. Stoga su organizatori osjetili potrebu o tome nas obavijestiti.

Dobra vijest je da Barufantima u pomoć stiže jedan od najvećih bendova u regiji! Oni su dugogodišnji prijatelji festivala i pripremaju zanimljiv koncert za sve posjetioce Barufa. Koji?! Orzanizator je odlučio pripremiti iznenađenje, i nije nam rekao o kome se radi. Ali, poručuju  "očekujte odličan show i spektakularan nastup" .

A Majke? Budući da njihovim fanovima  ništa ne može zamijeniti nedostatak njihovog omiljenog benda u dogovoru s njihovim managementom priprema se njihov besplatni  koncert u Opatiji u novom terminu kojim će se odužiti za dva propuštena koncerta u tom gradu!

Za spektakularan doživljaj ostaju Vam: Kawasaki 3P, Jinxi, Peter And the Tests Tube Babies, KUD Idijoti, Pips Chips And Video Clips, One Piece Puzzle, Repetitor, Zinedin Zidan i mnogi drugi....

19.05.2010. 13:20:31
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh