« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
hak upozorava

Magla, vjetar i mokre ceste ometaju promet

Vozači se mole za oprez zbog jakog vjetra na Krčkom mostu i na autocestama A1 i A6, a kolnici su u većem dijelu zemlje mokri zbog kiše

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Željko Hajdinjak/Cropix)
Više o

promet

,

HAK

,

vjetar

,

magla

,

mokri kolnici

Hrvatski auto klub večeras je izvijestio da je Krčki most zbog jakog vjetra zatvoren za 1. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle. Jak vjetar povremeno usporava promet i na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovica i tunela Tuhobić, kao i na autocesti A1 Zagreb-Split između Skradina i Prgometa.

Opreznije treba voziti po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima od kiše na sjevernom Jadranu, u Dalmaciji, Lici i Istri, te zbog razmočenog snijega u Gorskom kotaru, posebice na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između između čvorova Oštrovica i Vrbovsko.

Magla smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru, posebice na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između tunela Sleme i Čardak.

Na riječkoj obilaznici zatvoren je izlazni trak na čvoru Škurinje u smjeru Istra-Rupe. Od danas u 20 sati do nedjelje, 6. prosinca, u 16 sati za sav promet zbog radova bit će zatvorena dionica Orehovica - Škurinje.

Zbog nepovoljnih vremenskih prilika trajekt na relaciji Trogir-Drvenik Veli s polaskom iz Trogira u 19 sati neće pristati u luku Drvenik Mali. Također je otkazan katamaran na relaciji Split-Vis s polaskom iz Splita u 20,30 sati te sutra, 5. prosinca, s polaskom iz Visa u 7 sati.

Ostali trajekti plove redovito. (hina/metro-portal)

04.12.2009. 20:26:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh