« Seks
objavljeno prije 10 godina
ZNANJE

Zanimljive činjenice o seksu koje treba znati

Vježbanje radi čuda za kvalitetu seksa, jer žene koje redovito vježbaju imaju bolju cirkulaciju u genitalnom području, što za sobom povlači veće zadovoljstvo seksom

Tri puta tjedno - sedam godina mlađi izgled
Tri puta tjedno - sedam godina mlađi izgled (FreeDigitalPhotos)
Više o

seks

,

činjenice o seksu

Seks tri puta tjedno pomoći će vam da izgledate čak sedam godina mlađe, tvrde stručnjaci, tako da zaboravite na glavobolje, jer toliko godina na izgledu ne možete izgubiti bez botoksa ili plastičnih operacija. 

>> Redovit seks u četrdesetima pomlađuje >>

Da, zauzeti muškarci privlačniji su slobodnim ženama od slobodnih muškaraca, tako da ipak trebate paziti kad svog novog dečka predstavljate slobodnim frendicama.

>> Zauzeti muškarci su zanimljiviji od slobodnih >>

Uz redovit seks važno je i maženje, jer redovito maženje snižava rizik od depresije za čak osam puta, no čisto da znate, to se ne odnosi na ljubljenje za vrijeme seksa, već na maženje zbog maženja.

>> Spavanje ili maženje nakon seksa >>

Vježbanje radi čuda za kvalitetu seksa, jer žene koje redovito vježbaju imaju bolju cirkulaciju u genitalnom području, što za sobom povlači veće zadovoljstvo seksom. Naravno, ako želite bolje orgazme, trebate i redovito masturbirati, jer ćete do vrhunca doći puno brže i lakše.

>> Vježbanje u teretani može žene dovesti do orgazma >>

I za kraj, vjerovali ili ne, nošenje potpetica do deset centimetara olakšava doživljavanje orgazma, jer hodanje na štiklama jača mišiće zdjelice.

14.06.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh