« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
POSLUŠAJTE

Loše navike kojih se trebate riješiti

Što ne treba raditi
Što ne treba raditi (Arhiva)
Više o

pušenje

,

ljutnja

,

navike

,

loše navike

,

sjedenje

,

prerađena hrana

Loše navike od nas neće napraviti ni frajere ni opake likove koje cure vole, upravo suprotno - skratit će nam život i otežati ga putem ...

Stoga, evo par stvari koje biste definitivno trebali promijeniti u životu kako bi vam bio ljepši, ugodniji i zdraviji.

Za početak, prestanite pušiti - vjerojatno ne treba objašnjavati zašto, jer tek par postotaka hard core pušača odbija i samu pomisao da prestane, ostatak pušača zapravo čezne za danom kad će se riješiti duhanskog dima.

Prestanite jesti prerađenu hranu - da, nije lako svaki dan skuhati obrok od svježih namirnica, no gomilanje štetnih tvari, šećera i soli u tijelu vrlo brzo počet ćete osjećati na svom zdravlju, a u srednjim godinama najvjerojatnije ćete imati barem jednu kroničnu bolest. Treba li vam to? SIgurno ne!

Prestanite sjediti - težak dan na poslu obično povlači za sobom sjedenje na kauču pred televizorom, što i nije toliki problem kad ne biste i na poslu sjedili. Ovako ćete dvanaest sati dnevno provesti sjedeći ... što, priznat ćete, mora štetno za čovjeka, biće stvoreno da hoda uspravno.

Prestanite zadržavati ljutnju u sebi - to ne znači da morate eksplodirati svaki put kad vam nešto nije po volji, ali ako ništa drugo, pronađite neki ispušni ventil jer stalne visoke razine stresa u tijelu jednostavno razaraju zdravlje.

Za kraj - družite se, prijatelji su tu da vam poprave raspoloženje i zdravlje i produže život, pokazali su rezultati svih relevantnih istraživanja ...

17.11.2015. 11:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh