« Život
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
PRIPAZITE

Loša navika koja može upropastiti svaku vezu

Voljeti partnera i biti ludo zaljubljen je odličan osjećaj, no nekad se malo pretjera i partner postane centralna figura veze ...

Nemojte biti opsjednuti partnerom
Nemojte biti opsjednuti partnerom (Shutterstock)
Više o

žene

,

veze

,

muškarci

,

loše navike

,

opsjednutost partnerom

Veze su krhke biljke koje zahtijevaju puno truda kako bi se pravilno razvile, a dosta ljudi radi jednu grešku koja se ponavlja u različitim varijantama od početka veze i polako ali sigurno tjera vezu u propast.

Vjerovali ili ne, stručnjaci tvrde da je to - stavljanje partnera u centar veze. Zvuči čudno, no, kad ste na početku veze ludo zaljubljeni i partner vam je na prvom mjestu, to je u redu. Ali, kad zbog njega ili nje počnete zapostavljati prijatelje, na kraju ćete ih i izgubiti.

>> Pet loših navika koje vam mogu uništiti vezu >>

Ako vam je partner uvijek na prvom mjestu, zanemarujete i potiskujete svoje potrebe što, naravno, nije dobro i prije ili kasnije obit će vam se o glavu. U nekim situacijama prijatelji, obitelj ili posao moraju doći ispred partnera, a to ne znači da ga/nju manje volite, nego da znate posložiti prioritete u životu.

>> Vještine za uspješno održavanje veze >>

Uz to, kad primjetite da su vam partnerovi osjećaji važniji od vaših i da zbog njega ili nje ne možete dobro raditi svoj posao, vrijeme je za otrežnjenje - inače će vaša veza otići u slijepu ulicu.

14.08.2014. 21:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh