« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
NAJAVE

LG Q6 stiže na tržišta diljem svijeta

Q6 ističe se 5,5-inčnim FHD+ FullVision zaslonom, ali i cijenom srednjeg ranga te je idealan izbor za milenijalace

LG Q6 stiže
LG Q6 stiže (LG)
Više o

specifikacije

,

LG Q6

Pametni telefon LG Q6 sa zaslonom FullVision, dizajniran kako bi zadovoljio potrebe i očekivanja generacije milenijalaca, od ovog će tjedna biti dostupan u Koreji, a u narednim tjednima i na ključnim tržištima Azije, Europe, Bliskog istoka te Sjeverne i Južne Amerike. Kod nas se očekuje početkom rujna.

Q6 je prvi model u LG-evoj novoj seriji Q, a namijenjen je korisnicima koji žele pametni telefon po povoljnoj cijeni, ali s karakteristikama LG-evih flagshipa. Q6 dijeli DNA s nagrađivanim pametnim telefonom G6, prvim uređajem s LG-evim zaslonom FullVision, te se tako može jednostavno koristiti jednom rukom - što je jedan od najvećih izazova s kojima se dizajneri pametnih telefona danas suočavaju.

ZA LJUBITELJE DRUŠTVENIH MREŽA

5,5-inčni FHD+ FullVision zaslon uređaja Q6 nudi maksimalan prostor te omogućava multitasking jer se zaslon može podijeliti na dva savršena kvadrata, vidljiva okomito ili vodoravno. Značajka Square Camera Mode omogućava spajanje dviju slika u jednu i stvaranje kvadratnih rešetkastih kolaža, što će svi ljubitelji društvenih mreža znati cijeniti.

OTPORAN I IZDRŽLJIV

Jedna od ključnih značajki pametnog telefona LG Q6 je i izdržljivost. Njegov metalni okvir izrađen je od aluminija serije 7000, jedne od najizdržljivijih dostupnih aluminijevih legura koja se obično koristi u zrakoplovnoj i pomorskoj industriji, a uređaj ima i zaobljene kutove kako bi se raspršila energija udara prilikom pada. LG Q6 je dizajniran uzimajući u obzir standard MIL-STD 810G koji ispituje i mjeri uređaje i njihove reakcije na ekstremne temperature, kišu, vlagu, pijesak i prašinu kako bi se odredilo može li ih koristiti američka vojska. Baterija uređaja Q6 je također podvrgnuta strogom testiranju, zahtjevnijem od onog propisanog međunarodnim standardima. Kako bi se učinkovitije raspršila toplina, u pametni telefon Q6 je ugrađen rashladni sustav s termalnim jastučićem (thermal pad), a ključne komponente su postavljene daleko jedna od druge kako bi se smanjilo unutarnje zagrijavanje.

IDEALAN ZA MILENIJSKU GENERACIJU

„Seriju pametnih telefona Q dizajnirali smo na temelju opsežnih istraživanja o tome što milenijalci žele od svojih pametnih telefona", rekao je Juno Cho, predsjednik kompanije LG Electronics Mobile Communications. „LG Q6 donosi ključne značajke naših flahshipa po iznimnoj cijeni što će privući mlade potrošače širom svijeta."

Cijena i točan datum dostupnosti uređaja bit će naknadno objavljeni na svakom pojedinom tržištu.

02.08.2017. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh