« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec
NOVOSTI

LG G7 ThinQ će se pojaviti 2. svibnja

LG G7 ThinQ dolazi u staklenom, ojačanom kućištu, zaštićenim od vode i prašine IP68 standardom u pet boja

LG G7 ThinQ
LG G7 ThinQ (LG)
Više o

LG

,

LG G7 ThinQ

LG je najavio za 2. svibnja, debi G7 ThinQ flagship modela, u New Yorku. Sljedećeg dana, 3. svibnja, bit će predstavljen u Seoulu, Južna Koreja. Usput - da, službeno su potvrdili da je ime telefona LG G7 ThinQ.

Za LG G7 ThinQ, južnokorejska korporacija objavila je službenu sliku ili, bolje rečeno, AndroidHeadlines, jer su ih zamolili da to učine. Ne izgleda loše, zar ne? 

LG G7 ThinQ dolazi u staklenom, ojačanom kućištu, zaštićenim od vode i prašine IP68 standardom u pet boja. Aurora Black varijanta može biti dostupna u svim regijama, dok ostale boje ovisno o regiji. Dobiva 6.1 inčni zaslon u omjeru 19,5: 9 i 3120 x 1440 piksela razlučivosti. Kao što možete vidjeti na slici, pri vrhu zaslona je urez koji uključuje prednju kameru i zvučnik.

Na stražnjoj strani nalaze se skener otiska prsta, LG brand (bez naziva marke G7), LED bljeskalica i par kamera postavljenih vertikalno, kao na iPhone modelima. Kamere su 16 MP rezolucije, optički stabilizirane i otvora blende f / 1.6. Jedna ima širokokutni objektiv. Prednja kamera je 8 MP.

Iako LG nije spomenuo detaljnu konfiguraciju u priopćenju, ali su naglasili da će umjetna inteligencija (AI ) biti glavna značajka G7 ThinQ.Morat ćemo pričekati i vidjeti točno što AI ima u LG paketu, ali ne bi bilo iznenađenje ako se AI CAM i QLens uključe u novi uređaj. Također po uzoru na Samsung Galaxy S8 i Galaxy S9, novitet ima i fizičku tipku za pametnog pomoćnika s lijeve strane ispod tipke kontrole glasnoće.

LG G7 ThinQ - osnovna hardverska specifikacija

Prema dosadašnjim neslužbenim informacijama, uređaj će pogoniti Snapdragon 845 SoC s procesorom na 2,8 GHz u kombinaciji Adreno 630 GPU, 6 GB RAM-a i 64 / 128 GB interne flash memorije. Modem je X20 LTE brzine 1.2 Gbit / s, dok kapacitet baterije 3000 mAh s Quick Cararge 3.0 punjenjem. Tu su još Quad-DAC audio sustav i USB konektor tipa-C.

Očekuje se da će izravno biti instaliran operativni sustav Android 8.1 Oreo , a cijena oko 900 eura. Kada bi se mogao naći u prodaji? Krajem svibnja ili početkom lipnja - izgleda nam uvjerljivo.

 

Piše: Sanja Ledinek
11.04.2018. 09:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh