« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina
SAZNAJEMO

Tele2 e-računom štedi vrijeme, čuva okoliš i nagrađuje

Aktivacijom usluge e-račun, račun za Tele2 usluge dolazi svaki mjesec na MojTele2 portal u elektronskom obliku te se isti može preuzeti i pogledati, a spajanjem na Internet bankarstvo i platiti

Isprobajte i vi!
Isprobajte i vi! (Tele2)
Više o

Tele2

,

e-račun

Briga za okoliš, povratak prirodi, provođenje slobodnog vremena s obitelji i ušteda vremena glavna su preokupacija modernog čovjeka. Ubrzani životni tempo ne ostavlja previše slobodnog vremena pa svatko od nas traži proizvode i usluge koji će mu uštedjeti vrijeme te učiniti život jednostavnijim.

Jedna od takvih usluga koja olakšava život je Tele2 e-račun, najbrži i najjednostavniji način primanja računa. Aktivacijom usluge e-račun, račun za Tele2 usluge dolazi svaki mjesec na MojTele2 portal u elektronskom obliku te se isti može preuzeti i pogledati, a spajanjem na Internet bankarstvo i platiti.

U želji da nagradimo povjerenje svojih korisnika koji su prepoznali prednosti e-računa i imaju aktiviranu uslugu, priređujemo nagradnu igru „e-računaj za super nagrade".

U nagradnoj igri koja traje do 31. prosinca 2018. godine, mogu sudjelovati svi Tele2 privatni pretplatnici koji aktiviraju uslugu e-račun putem MojTele2 portala, pozivom Službi za korisnike, putem webshopa ili na Tele2 prodajnom mjestu, ili je imaju već aktiviranu, te pošalju SMS poruku sadržaja EBILL na broj 13442.

Slanjem SMS poruke imaju prilike osvojiti vrijedne nagrade kao što su besplatna Tele2 pretplata u tarifi RASPALI s BEZBROJ GB, Samsung Galaxy A8 ili PlayStation® 4 Pro.

Nagradna igra se odvija u tri kola:

  • prvo kolo završava 30. lipnja 2018.

  • drugo kolo završava 30. rujna 2018.

  • treće kolo završava 31. prosinca 2018.

Izvlačenje prvog kola održat će se 3. srpnja, drugog 3. listopada 2018, a završno izvlačenje bit će organizirano 7. siječnja 2019. Sva izvlačenja će se provoditi metodom slučajnog odabira.

Aktivirajte svoj e-račun

Ako još niste aktivirali svoj e-račun, aktivirajte ga na MojTele2 portalu ili na najbližem Tele2 prodajnom mjestu, a o svakom novom pristiglom računu obavijestit ćemo vas putem e-maila ili SMS porukom. Uključenjem usluge e-račun dostavljamo mjesečne račune isključivo u elektronskom obliku.

Uključite se i vi, zabavite se i osvojite vrijedne nagrade.

Za više informacija o nagradnoj igri posjetite www.tele2.hr ili Facebook stranicu www.facebook.com/tele2.hr/.

10.04.2018. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh