« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
ZAPAMTITE

Lažni mitovi o muškarcima

Ma kako muškarci ženama ponekad izgledali plitko i jednostavno, neke mitove

Muškarci tračaju, i to naveliko
Muškarci tračaju, i to naveliko (FreeDigitalPhotos)
Više o

mitovi o muškarcima

,

muškarci

Muškarci se ženama ponekad stvarno čine kao neka ćudna bića pala s Marsa, a takav se osjećaj može samo pojačati nekim mitovima koji kruže o jačem spolu, a koji s istinom nemaju ama baš nikakve veze.

Tako, recimo, dečki ipak plaču - osjećaji jednako tresu i muškarce i žene, samo što je dlakaviji spol nešto suzdržaniji u njihovom javnom izražavanju, što ne znači da nemaju bogat unutarnji emotivni život. Kako imaju sreće pa su otporniji na stres, možda se čine bezosjećajnima, no to je jako daleko od istine, kao i mit da se boje obaveze.

Da, muškarci govore, i to puno - žene misle da su šutljivi jer su nešto povučeniji kad se druže s njima. Pogledajte malo par muškaraca na hrpi i vidjet ćete da niti jedan od njih ne šuti, štoviše, ne prestaju cijelo vrijeme. Sve dok ne dođe neka žena ...

Uz to, muškarci i ogovaraju - to apsolutno nije istina, jer dobar, sočan trač paše jednako i muškom i ženskom uhu.

Za kraj vrijedi raskrinkati i načešći mit i reći da muškaci ne misle stano na seks - štoviše, gotovo polovica njih na seks misli tek nekoliko puta tjedno, a tek malo iznad polovice misli svaki dan. OK, ima i četiri posto čudnovatih koji na to ne misle i po mjesec dana, ali to su stvano rijetke biljke.

Eto, muškarci su zapravo ... čisto normalni.

24.02.2016. 21:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh