« Seks
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
EH, DA ...

Laži o seksu koje nam prodaju pornići

Porno filmovi su svojom sveprisutnošću i dostupnošću postali glavni izvor informacija o seksu, ali problem je u tome što su informacije - lažne

Pornići ne bi trebali biti
Pornići ne bi trebali biti "izvor znanja" (Arhiva)
Više o

seks

,

laži

,

najbolji seks

,

mitovi o seksu

Seks prate mnogi mitovi, legende i laži, a glavni izvor dezinformacija su - pornići. Ako spadate u one koji svoja "znanja" o seksu skupljaju pred (dobro skrivenim) ekranom računala, proučite malo detaljnije ono što slijedi.

>> Mitovi o seksu koji mogu stvoriti probleme >>

Naime, u pornićima svi svršavaju. Uvijek. Naravno, to u stvarnom životu nije slučaj. Jednako tako, ako vjerujete pornićima, seks traje najmanje pola sata, što je također prilično daleko od istine, jer prosječan seksualni odnos traje malo više od sedam minuta.

Uz to, u pornićima su sve žene savršeno depilirane, pa vjerojatno ne treba posebno naglašavati da niti to nije istina. 

>> Najrašireniji mitovi o seksu >>

Ništa manje lažno nije ni silno stenjanje i urlanje tijekom seksa u pornićima. Svatko ima neki svoj način izražavanja u tim trenucima, jedni su glasni, drugi šute, treći povremeno ispuštaju neartikulirane zvukove ... no, onakvih zvukova kao što su u pornićima ima stvarno jako, jako rijetko.

>> Mitovi o seksu koje treba razbiti >>

I da, žene, neće svaki muškarac biti natprosječno obdaren, a muškarcima poručujemo da će teško pronaći ženu koja je spremna isprobati sve poze i pustiti ga da joj radi sve ono što viđate u pornićima.

>> Zastarjeli mitovi o seksu >>

Ukratko - manje pornića, više prave akcije i ne brinite za znanje, doći će samo ....

04.03.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh