« Seks
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
ZANIMLJIVO

Sve što (ni)ste željeli znati o erekciji

Erekcija i njena postojanost počela je puniti reklamne prostore odavno, a ako ne koristite neke od "čudotvornih pripravaka", evo par informacija koje bi vas mogle zanimati

Penis je najveći nakon ... oralnog seksa
Penis je najveći nakon ... oralnog seksa (Arhiva)
Više o

penis

,

erekcija

,

veličina penisa

,

čvrsta erekcija

Penis i njegovo stanje trajna su briga svih muškaraca, a ništa im ne može razvući osmijeh kao dobra i čvrsta erekcija. No, znate li sve što trebate znati o omiljenom stanju vašeg najdražeg prijatelja?

Duljina penisa u erekciji zavisi od jačine podražaja, a možda pogađate kad je najdulji - nakon dobrog oralnosg seksa. Za tri milimetra u prosjeku, doduše, ali je ipak najdulji.

>> Muški problemi koji mogu zagorčati seksualni život >>

Kondomi imaju negativan utjecaj na erekciju kod čak 80 posto muškaraca, a znanstvenici se još uvijek prepucavaju je li razlog fama da se tako ne osjeća sve što bi se trebalo osjećati ili ne. U svakom slučaju, dokazano je da veće probleme s osjetom preko kondoma imaju muškarci koji - često masturbiraju.

Smanjen intenzitet masturbacije ipak je dobar - u takvim je situacijama penis čvršći i dulji nego inače, jer je pojačan dotok krvi. 

>> Majke su krive za sve, pa i za lošu erekciju >>

Što još loše utječe na erekciju? Pušenje i konzumacija droga, zato što otežavaju cirkulaciju pa će se penis smanjiti i za cijeli centimetar.

A da ipak prestanete pušiti?

05.03.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh