« Stand up
objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca
DOĐITE!

LAJNAP COMEDY je prava stvar za vas

U novoj sezoni LAJNAPovci nastavljaju sa svojom misijom nasmijavanja publike i stvaranja nove stand-up scene u Hrvatskoj

Ekipa LAJNAPa
Ekipa LAJNAPa (LAJNAP)
Više o

LAJNAP comedy

,

klub SAX

,

Aleks Curać Šarić

,

Tomislav Kozačinski

,

Vlatko Štampar

,

Goran Vugrinec

Novi stand-up projekt - LAJNAP, zagrebačkoj se publici predstavio u rujnu 2016. Od tada su Aleks Curać Šarić, Tomislav Kozačinski, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec nanizali preko 120 nastupa nasmijavajući više od 12 tisuća ljudi.

Gostovali su i u desetak gradova diljem cijele Hrvatske zabavljajući Čakovčane, Osječane, Riječane, Splićane i brojne druge. Na pozornici su proveli 300-tinjak sati prepričavajući svoje ideje, vizije i najneugodnija životna iskustva. Smijali su se, plakali i bacali najbolje fore te publiku ostavljali bez daha.

U novoj sezoni LAJNAPovci nastavljaju sa svojom misijom nasmijavanja publike i stvaranja nove stand-up scene u Hrvatskoj.

- Klub Sax! postao nam je baza u drugoj LAJNAP sezoni. Prostor je kao stvoren za stand-up. Blizina publike pozornici dopušta nam odličnu interakciju s publikom, a prigušeno osvjetljenje i raspored prostora daju tu neku cabaret atmosferu. Baš je pravi gušt nastupati - objasnili su dečki navodeći kako se Zagreb pridružio brojnim europskim i svjetskim metropolama koje nude stand-up kao alternativni oblik zabave.

LAJNAPovci svaki tjedan nasmijavaju svoje goste i ne prestaju donositi nove i smiješne poglede na život. Oduševit će vas svojom prespektivom svakodnevice i pokazati da su problemi, pitanja i sve one naizgled nebitne sitnice koje čine život, zapravo smješni i zabavni.

Jednu predstavu izvode dva mjeseca nakon čega u potpunosti mijenjaju materijal. Stare fore idu u arhiv, a na pozornicu Saxa dolaze nove! Ponedjeljkom trenutačno izvode EPIZODU 6 koju je do sada već gledalo više od 500 ljudi. Osim EPIZODA u njihovom repertoaru su i one man showovi, večeri u kojima vas zabavlja samo jedan komičar. Aleks izvodi "Iščašenu komunikaciju" i "Doslovce", Koza fura "Smrt i drugi manje bitni eventi" i "Iz druge", Vlatko roka s "Bratec je trd", "Štamparska greška" i "Odraslost" dok Goc u arsenalu čuva "eGOCentrik", "Stvarnost 2.0" i "Upute za život".

- Večer je uvijek opuštena i pozitivna, puna smijeha koji odzvanja Saxom! Često nam na kraju bude žao što ne možemo još nasmijavati ekipu jer show uvijek bude odličan - kazali su LAJNAPovci te pozvali sve željne smijeha, ali i skeptike, da dođu ponedjeljkom u klub Sax! i sami se uvjere u kvalitetu domaćeg stand-upa.

09.12.2017. 10:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh