« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
ZAPAMTITE

Kumin - čudesni začin za topljenje masnih naslaga

Dijeta u koju uključite kumin bit će bitno učinkovitija od obične, jer ovaj čudesmni začin sprječava apsorpciju kolesterola i ubrzava metabolizam

Kumin je odličan za zdralje
Kumin je odličan za zdralje (Arhiva)
Više o

dijeta

,

mršavljenje

,

kumin

Kumin je začin sjajne, svježe i lagano opore arome koji osim okusa donosi i puno blagodati za zdravlje, a inače je jedan od osnovnih sastojaka curryja.

Istraživanje u kojem su sudjelovale žene podijeljene u dvije grupe pokazalo je odlične rezultate koji se konzumacijom kumina mogu postići u mršavljenju.

Naime, jedna je grupa za ručak i večeru jela i 3 grama kumina u jogurtu, dok je druga grupa jela jogurt bez kumina i tako 3 mjeseca. Ostatak prehrane bio je identičan, kao i količina kretanja i način života.

Rezultati su bili odlični - grupa koja je konzumirala kumin smršavjela je prosječno čak 4.5 kilograma više od druge grupe, a postigle su i bolje rezultate u opsegu struka, snižavanju razine kolestrola i masnog tkiva, kao i indeksu tjelesne mase.

U čemu je tajna kumina? Bogat je fitosterolom, biljnim spojem koji sprječava apsorpciju kolesterola, istovremeno ubrzava metabolizam i poboljšava izgaranje masti.

Sve u svemu, kombinirajte kumin s ostalim začinima svakoga dana, rezultati će doći vrlo brzo.

 

07.04.2016. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh