« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
HE HE

Kriza srednjih godina i muškarci

Muškarci nisu imuni na gluposti u srednjim godinama života, jer upravo tada im na pamet padaju stvari koje nisu radili niti kao klinci

Naći mladog komada - sve je jasno :)
Naći mladog komada - sve je jasno :) (Arhiva)
Više o

muškarci

,

kriza srednjih godina

Muškarci i žene jednako krizno proživljavaju četrdesete i pedesete godine, no definitivno je vidljivo da ženama to ide bitno lakše - eventualno kakvo zatezanje bora ili više beauty tretmana nego inače, no muškarci ...

Evo znakova muške krize srednjih godina:

Impulzivna kupnja sportskog automobila
Kupnja motocikla
Iznenadni odlazak na godišnji odmor
Nova garderoba
Nova supruga
Odlazak na koncert tinejdžerske zvijezde
Nova tetovaža
Podvrgavanje estetskoj operaciji

Kako su pokazala istraživanja, krizu srednjih godina žestoko osjeti oko trećine muškaraca koji se svim silama trude osjećati mlađe, a najčešće to rade kupovinom motocikla ili sportskog automobila, pokazalo je istraživanje britanske tvrtke Socked na 1500 muškaraca.

uz to, ima i onih koje to lupi naročito žestoko pa se bace na estetske operacije, krenu se tetovirati i, u najdrastičnijim slučajevima, potraže novu ženu.

Tek toliko da znate - uobičajeni simptomi krize srednjih godina su neobični hobiji, raspad braka ili impulzivan šoping, a najčešći okidač je smrt bliskog prijatelja ili člana obitelji, koji navedu muškarce na razmišljanje o prolaznosti života i potiču ih da život iskoriste do maksimuma.

Jednako tako, nerijetko se počnu baviti opasnim sportovima prilično neprimjerenim njihovom dotadašnjem stilu života, ali za utjehu ljepšem spolu, dvije trećine muškaraca ne pogađa kriza srednjih godina.

 

22.12.2015. 20:29:44
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh