« Iza ogledala
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
NEVJEROJATNO

Kontroverzna fotografija iz Chichen Itze je autentična

Nakon gotovo tri godine ispitivanja stručnjaci su se složili da je fotka autentična, no to je samo dalo dodatnu težinu snimci

Ova je fotka autentična, vjerovali ili ne!
Ova je fotka autentična, vjerovali ili ne! (Hector Siliezar)
Više o

Kukulkan

,

piramide

,

Maje

,

piramida Maja

,

Chichen Itza

,

fotografija

Nevjerojatna fotografija snažnog stupa svjetlosti koji izlazi iz piramide u Chichen Itzi već je godinama predmet žučnih rasprava na internetu. Dobar dio onih koji su vidjeli fotografiju smatrao je da je apsolutno nemoguće da je neki turist snimio tako nešto iz čistog mira.

No, nakon skoro tri godine analiziranja, dva sudska vještaka za fotografiju iz Meksika i Italije su došli do istog zaključka - da je fotografija apsolutno i bez dvojbe autentična. Kako manipulacije nema, pitanja koja su do sada ostajala neizrečena postaju sve glasnija.

Kakav je to zrak svjetlosti izašao iz piramide posvećene Kukulkanu, pernatoj zmiji majanske religije ne može se znati, ali sigurno je da je piramida napravljena tako da igrom svjetlosti i sjena daje razne efekte.

Je li moguće da je to samo bila igra koju su drevne Maje ostavile nasljednicima kao glavolomku, ili se radi o izboju energije koji odlazi u nebo? Ne znamo, no evo vam video u kojem ćete dobiti potvrdu da je fotka prava, pa vi sami probajte složiti svoju priču ...


Pratite članke ove tematike na našoj specijaliziranoj Facebook stranici.

02.02.2012. 20:23:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  Željko Babić
  03.02.2012. 04:42
  fotka nije hrvatska riječ
  zbog čega slengovski hrvatski jezik u javnom mediju
 2. avatar
  NinaBonita
  03.02.2012. 11:54
  ..ili su stare Maje skužile kako komunicirati sa drugim svjetovima?
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh