« Iza ogledala
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
JOŠ JEDAN

Groblje NLO-a na dnu Baltika?

POGLEDAJTE VIDEO: Peter Lindberg je pronašao još jedan čudan objekt na dnu Baltičkog mora i sprema se izvaditi oba, kako on tvrdi, NLO-a

Čekaju li dva razbijena NLO-a ljude na dnu mora?
Čekaju li dva razbijena NLO-a ljude na dnu mora? (Peter Lindberg)
Više o

NLO

,

Peter Lindberg

,

Baltičko more

More čini većinu površine Zemlje, i nije nikakvo čudo da krije mnoge tajne. No, ova koju su pronašli sonari lovca na blago Petera Lindberga mogla bi biti i najznačajnija u povijesti čovječanstva.

Pred dvije godine Lindberg je pustio priču o čudnovatom objektu promjera 60 metara koji je snimio sonarom na dubini od 85 metara, i koji neodoljivo podsjeća na NLO. Mašta ljubitelja vanzemaljaca još je više zagolicana tragovima dugim 300 metara koji su nagovještavali da je taj objekt najvjerojatnije pao s velike visine i klizio po dnu sve dok se nije zaustavio.

Pratite članke ove tematike na našoj specijaliziranoj Facebook stranici.

Kako je Baltičko more prilično problematično i nije se lako spuštati u njega i istraživati, Linberg nije imao sredstava za provjeru svoje teorije. Ipak, pronalazak star par dana vjerojatno će mu otvoriti sefove bogatih ljubitelja NLO-a, jer pronašao je još jedan objekt slične veličine, tek 200 metara udaljen od prvoga.

Hoćemo li se napokon uvjeriti nepobitnim materijalnim dokazom da nismo sami u svemiru ovisi o uspjehu ekspedicije najavljene za travanj, kad Lindberg planira poslati specijalnu podmornicu u izviđanje svojih okruglih pronalazaka na dnu mora.

Evo i snimaka sonara:

Vijesti Iza ogledala pratite na našem specijaliziranom Facebook profilu!!!


03.02.2012. 19:47:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    beep
    06.02.2012. 21:50
    titanik se nalazi na 4000m pa je snimljen a ovo na 85m pa se pravi senzacija,još malo bi i ronioc mogao da zaroni na tu dubinu
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh