« Žene
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
HE HE

Par stvari koje ne treba govoriti muškarcima

Iako se otvorenost i iskrenost smatraju temeljem svake dobre veze, u slučaju da ove stvari kažete svom dragom veza bi mogla postati prošlost

O ovim se stvarima ne govori
O ovim se stvarima ne govori (Arhiva)

Žene će u vezi prve inzistirati na iskrenosti i otvorenosti, no i pored takvog stava, određene stvari trebale bi zadržati za sebe, jer ih muškarci sigurno neće blagonaklono prihvatiti.

Naime, neke lude priče o seksu s nekim od bivših sigurno kod trenutnog dragog neće izazvati vragolasti osmijeh i odgovor "'Ajmo i mi", nego će mu tlak skočiti do stropa, a samo će se rijetki uspjeti suzdržati od zlobnih komentara.

>> Par tajni o ženama koje svaki muškarac treba znati >>

Naravno, njemu vaša obitelj ne mora biti nužno zlo, mogu čak biti i simpatični, no ako krenete s pričama o nekim obiteljskim dramama koje to zapravo nisu, teško ćete zadržati njegovu pažnju dulje od pet sekundi.

>> Što žene nikad neće reći muškarcima, ali .. >>

Slučajne poljupce s frendovima, pogotovo onima koje on poznaje, također je pametnije prešutiti, kao i tračeve o njegovim prijateljima koje ste čuli na kavi s frendicama, a ako nešto trebate prešutjeti, to je nevjera koju ste priredili nekom od bivših. Nadamo se da je jasno zašto ...

21.01.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh