« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
EH, DA ...

Koliko stvarno trebate skinuti kilograma?

Kad krenemo na dijetu, cilj je obično izgledati "kao nekad" kad smo imali manje kilograma, no evo kad se vaš trud počinje sviđati okolini

Kad se vaš trud počinje primjećivati
Kad se vaš trud počinje primjećivati (Arhiva)
Više o

dijeta

,

mršavljenje

,

rezultati

,

skidanje kilograma

Skidanje kilograma prilično je traumatično i nikad niste sigurni koliko je potrebno smršavjeti kako biste izgledali dobro ljudima oko sebe.

Ako ovo pitanje muči i vas, evo odgovora znanstvenika - svima ćete izgledati bolje već nakon što skinete tri do četiri kilograma jer će primijetiti da je došlo do promjene.

Kad skinete šest kilograma sve ćete oduševiti, a kako biste baš svima bili privlačniji, promjene se moraju vidjeti na licu, pokazalo je istraživanje Sveučilišta Toronto. 

Rezultati su pokazali da oni koji smršave u licu drugima postanu privlačniji nego prije početka dijete. Možda bismo bili sretniji ako se za početak trbuh malo poravna i hlače ne stežu oko struka, ali drugi to uopće neće primijetiti.

Istraživači naglašavaju da se spomenuti kilogrami odnose na muškarce i žene prosječne visine. Također, odraz skinutih kilograma na licu povezali su s BMI-jem ili izračunom tjelesne mase koji pokazuje jesmo li premršavi, dobre kilaže ili pretili.

Tek toliko da znate - odraz u ogledalu može biti naznaka toga jesmo li se udebljali toliko da nam je potrebna dijeta.

08.12.2015. 11:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh