« Život
objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci
ZNATE LI ;)

Koliko je seks sjajan?

Aktivan seksualni život također je zaista dobar za vaše cjelokupno zdravlje. Evo zašto je seks nevjerojatan za cijelo vaše tijelo

Dobar seks?
Dobar seks? (Arhiva)
Više o

seks

,

sjajan seks

Seks je sjajna stvar... barem svi to kažu. E sad, kad znamo kako to ide sa seksom i bajkama i basnama - uvijek se sve preuveličava, pa je tako seks na brzaka kroz priču najednom postao vikend u krevetu i slične stvari.

No, jedna stvar je sigurna - seks je dobar za vas, pa čak i onima koji podozrivo gledaju dajemo 7 znakova koji bi ih trebali uvjeriti.

Dobar je za zdravlje srca - muškarci koji se seksaju bar dva puta tjedno, imaju čak 45 posto manje šanse za probleme sa srcem, a redovan seks kod žena smanjuje rizik od hipertenzije.

>> Seks kao odlična tjelovježba >>

Koristi mentalnom zdravlju i boljem pamćenju - zdrava seksualna aktivnost ima pozitivan utjecaj na cjelokupno mentalno zdravlje. Učestalost spolnog odnosa može biti i povezano s poboljšanim vještinama pamćenja.

Može čak smanjiti rizik od raka - muškarci mogu smanjiti vjerojatnost pojave raka prostate kada ejakuliraju češće, a žene imaju povećanje estrogena, što smanjuje rizik od raka dojke.

Može ublažiti bolove - seksualni užitak može mogu pomoći u ublažavanju glavobolje, migrene, kao i drugih oblika boli.

Poboljšava 'kondiciju' zdjelice - seks jača zdjelicu za bolju kontrolu mjehura, a kad je zdjelica jača, žena ima manje grčeva i lakše je rađati.

Sretniji ste - naravno da smo sretniji kad smo zadovoljeni, ali seks bar jednom tjedno u dugoj vezi dovoljno je da vas učini sretnijima.

>> Dobar seks traje zauvijek >>

Spavat ćete puno bolje - možda ste primijetili da ako se seksate prije spavanja, jednostavno spavate puno bolje - i bolji san vam pomaže da imate i bolji seks

23.09.2021. 21:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    23.09.2021. 22:26
    Moj odlican
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh