« Seks
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
DOBRE VIJESTI

Dobar seks traje zauvijek

Seks je nešto za čime prvo žudimo, a na kraju žalimo kad ga nema, a recept za dobar seks cijeloga života je prilično jednostavan

Cijeli život treba željeti seks
Cijeli život treba željeti seks (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

seks

,

dobar seks

,

godine

,

uživanje

Žene i seks su vječna tema muških razgovora u kojima se obavezno provlači mit da žene zapravo i nisu jako zainteresirane za seks, a da i to opada s godinama. No, na svu sreću, istraživanja demantiraju ovu teoriju i potvrđuju dobro znanu istinu - ako vam je seks drag, bit će vam drag uvijek.

Istraživanje je provedeno na 600 žena starih od 40 do 65 godina tijekom četiri godine, a rezultati su nedvojbeno potvrdili da je važno tijekom cijeloga života uživati u seksu.

Naime, u anketi na početku istraživanja polovina je žena izjavila da im je seks umjrereno važan, dvadeset posto je reklo da im nije važan, dok je tek deset posto njih ustvrdilo da im je seks vrlo važna stvar u životu.

One koje su tako razmišljale pokazale su se i najzadovoljnijima svojim seksualnim životom, što jasno govori da uvijek postoji način za zadovoljavanje svojih želja i da takav pristup rezultira odličnim seksualnim životom tijekom cijelog životnog vijeka.

Naravno, niti u poznijim godinama nisu se odricale seksa čija se učestalost, istina, s godinama smanjivala, no bez obzira na to njihove su potrebe bile zadovoljene i one su bile sretne, što je najvažnije.

Nije loše napomenuti ni da je najveći broj takvih žena imao najmanje problema sa zdravljem, kako fizičkim tako i psihičkim, pa savjet za kraj već pogađate - seksajte se što više!

19.05.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh