« Seks
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
ŠTO MISLITE?

Koji seks je bolji - u vezi ili usputni?

Usputni seks zvuči uzbudljivo i privlačno, no kao što mnogi znaju iz vlastitog iskustva, rizičan je ne samo zbog mogućnosti neželjenih komplikacija nakon njega ...

Usputni seks može biti zabavan, ali ...
Usputni seks može biti zabavan, ali ... (Arhiva)
Više o

usputni seks

,

seks u vezi

Seks u vezama nakon nekog vremena ljudima se počinje činiti dosadnim, monotonim i uvijek istim ... ipak, stručnjaci tvrde da ima i mnoge prednosti koje se ne mogu tek tako odbaciti, a naročito kad ga usporedimo s usputnim seksom. 

Za početak, partner zna što vam se sviđa - zna što i kako treba raditi kako biste uživali, zna što prolazi, a što ne i kako vas dovesti do orgazma. Samim time, orgazam je puno vjerojatnijitijekom seksa u vezi jer ste, ako ništa drugo, puno opušteniji nego tijekom usputnog seksa. 

>> Seks je bolji u emotivnim vezama >>

Jednako tako, eksperimentiranje je puno lakše kad se seksate s poznatom osobom koja vas voli, nego kad je partner osoba koja vam nije bliska, a i maženje nakon seksa je gotovo zagarantirano u vezi - u usputnom seksu je vrlo, vrlo rijetka pojava.

>> Loše navike koje mogu poboljšati vezu i seks >>

Usputni seks zvuči uzbudljivo i privlačno, no kao što mnogi znaju iz vlastitog iskustva, rizičan je ne samo zbog mogućnosti neželjenih komplikacija nakon njega, već i tijekom takvog seksa. 

>> Usputni seks nije za sve >>

Ne smije se zaboraviti još jedna prednost seksa u vezi - ako se dogodi neka nezgoda ili neugoda, sve ćete to puno lakše prebroditi i zaboraviti sa stalnim partnerom.

04.03.2016. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh