« Seks
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
BUĐENJE VATRE

Loše navike koje mogu poboljšati seks i vezu

Sebičnost, flert i svađanje tri su čimbneika koja mogu u svaku vezu unijeti malo vatre

Svađajte se strastveno
Svađajte se strastveno (Shutterstock)
Više o

seks

,

veze

,

svađa

,

bolji seks

,

flert

Svi znamo koje su to po vezu loše navike, ali nisu baš sve od njih nisu radikalno razarajućeg djelovanja. U nastavku saznajte kako vam male "pogreške" mogu poboljšati vezu:

Flert

Nije malen broj osoba koje nevjerom smatraju već i sam flert. Naravno, nitko ne osporava da to može biti početak  nevjere, ali ovdje govorimo o nedužnom flertu koji je sam sebi svrha i ne predstavlja zavođenje nikoga od prisutnih.

Flert će vam podići samosvjesnost jer će vas podsjetiti da ste još uvijek vrijedni požude, vrijedni nečije želje, i koji će u vaš život unijeti iskricu svima nama s vremena na vrijeme jako potrebnu. A nju možete ponijeti kući u vlastiti krevet.

Ponekada je dobro ako vaš partner vidi da i s vama netko želi flertovati, a možda će ga nešto takvo protresti poput budilice. Prisjetit će se pogledavanja iz vremena dok još niste bili "svoji" i dok još niste bili svjesni što se u onom drugom skriva.

Sebičnost

U svakom su, ali baš u svakom odnosu potrebni kompromisi, ali oni ne bi smjeli uvijek biti u odnosu 50-50 posto. Potpuno je besmisleno pogledati pola nogometne utakmice da bi se nakon toga pogledao kraj nekog filma. A to vrijedi u svim životnim područjima. Neka jednom jedno od vas popusti 100 posto, a drugi puta drugo. I nikada partnera nemojte kriviti zbog neispunjenih želja - ispunjavajte si ih sami!

Sebičnost će vam donijeti određenu dozu zadovoljstva sobom i svojim životom pa i svojim partnerom.

Svađanje

Bacanje tanjura na partnera baš i nije najzdravije, ali isto tako nije niti izbjegavanje sukoba. Uopće nije nužno da uvijek dođe do konsenzusa, ali itekako je dobro ustanoviti s kojih polazišta netko kreće jer često govorimo o istim stvarima, no drugim riječima. Prvo treba otkriti gdje dolazi do nesuglasica, a zatim kako ih prevladati.

Kada se jednom složite u tome gdje je problem, tada vam uopće neće biti teško pronaći zajedničko rješenje. U međuvremenu nemojte se ustručavati ulaziti u malo žučniju raspravu jer to kasnije može imati pozitivne posljedice, a najslađa od njih je svakako strastven seks. Nakon svađe, seksualne igrice su vrlo nabijene osjećajima.

07.05.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh