« Seks
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
OPA :)

Što sigurno pali muškarce?

Muškarci su, navodno, napaljeni do bola čim vide barem komadić golog ženskog mesa, no i njima ponekad nije do seksa, pa evo kako ih možete ubaciti u pravo raspoloženje

I muškarcima treba poticaj
I muškarcima treba poticaj (Arhiva)
Više o

muškarci

,

napaljenost

,

recept za dobar seks

Dobar seks treba samo jedan preduvjet, a to je seksualno uzbuđenje. Doduše, o muškarcima se uvijek govori da im je dovoljan jedan pogled na golu ženu da bi bili maksimalno spremni za akciju, no ipak im nije loše povremeno pomoći.

Jedna stvar će svakog muškarca dovesti u pravo raspoloženje je oralni seks. Ne zaboravite,većina muškaraca ne voli samo primati, nego i davati, stoga potaknite uzbuđenje na taj način, bit će sigurno učinkovito.

>> Najbolje poze za oralni seks >>

Naravno, tu se može i dodatno pomoći - obucite seksi donje rublje koje će garantirano dodatno raspaliti strasti pod plahtama. Naravno, sigurno ste dobili nešto od toga od svog partnera, a dobro je poznato da oni to kupuju za - sebe. Stoga, usrećite ih.

>> Boja donjeg rublja otkriva kakvi ste u krevetu >>

Ako ga želite uzbuditi do kraja, evo sigurnog recepta - počnite se dirati. No dobro, da budemo izravni koliko god je moguće - počnite masturbirati. To je definitivno nešto što svaki muškarac želi gledati i napaljuje ga do bola, a i vama će biti vrlo, vrlo uzbudljivo.

03.03.2016. 21:48:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh