« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
ZNATE LI?

Koji čaj skida kile?

Tek toliko da vam bude jasno - ne postoji piće koje samo od sebe topi salo na trbuhu, ali neka od njih mogu uvelike pomoći u tome

Napravite si čaj...
Napravite si čaj... (Arhiva)
Više o

mršavljenje

,

čaj

,

menta

Mršavljenje je prava muka, a tek kad znate da dolazi vrijeme pretjeranog hranjenja, već vidite kako ćete se znojiti nakon nove godine... no, nije baš nužno, ako slušate riječi nutricionista.

Naime, nutricionistica Courtney D'Angelo navodi da čaj od mente pomaže u mršavljenju, a trebale bi ga piti osobe koje žele ravan trbuh.

Da biste imali ravan trbuh trebali biste konzumirati namirnice i pića koja imaju malo kalorija i šećera. Upravo zbog toga je čaj od mente odličan izbor.

 

"Čaj od mente ne sadrži puno kalorija i ima slatkast okus pa može smanjiti apetit te može zadovoljiti vašu želju za slatkim", objašnjava nutricionistica Amy Goodson.

Osim toga, ova vrsta čaja sadrži i brojne druge hranjive tvari koje mogu pomoći u mršavljenju.

"Uz to, čaj od mente ima i antivirusna, antibakterijska i protuupalna svojstva pa pomaže i kod probavnih problema", dodaje Goodson.

Najbolji način da se riješite sala na trbuhu jest redovito vježbanje, piše Eat this. Uz to, možete redovito piti i čaj od mente kako biste ubrzali i pospiješili proces mršavljenja.

06.12.2021. 18:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    06.12.2021. 20:00
    Menta zakon
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh