« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
ZAPAMTITE

Koje je žene najlakše osvojiti

Naime, postoji nekoliko vrsta žena koje je lakše osvojiti od drugih, a na vama je da prepoznate takve i uključite šarm na maksimum

Na koje žene trebate obratiti pažnju
Na koje žene trebate obratiti pažnju (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

zavođenje

,

osvajanje žena

,

zavođenje žena

Za one muškarce koji imaju problema s osvajanjem žena, evo značajne informacije - postoji nekoliko vrsta žena koje je lakše osvojiti od drugih, a na vama je da prepoznate takve i uključite šarm na maksimum.

Recimo, depresivne žene vole dramatizirati kad treba i kad ne treba, a u zavodniku će tražiti svog spasitelja od tuge u životu. Naravno, najčešće to završava tako da zavodnik pobjegne jer je ona pronašla nove probleme, što će ponovno vratiti u depresiju. Bilo kako bilo, za očajne muškarce depresivna žena nije loš izbor.

S druge strane, nezadovoljnice koje nisu ispunile svoje snove također postaju lake mete zavodnika, i to ne baš uspješnih u ostalim slučajevima. Štoviše, često padaju na one koji traže avanture, jer im je već par lijepih riječi i romantična gesta razlog za let do oblaka. Naravno, trežnjenje je bolno.

Najlakši su plijen, vjerovali ili ne - maštovite žene, jer priče u kojima se ocrtava mogući budući život padaju na plodno tlo, gdje rastu i bujaju sve dok potpuno ne zasjene stvarni život. Dobronamjeran savjet wannabe zavodnicima - ne pretjerujte s bajkama, imajte srca ...

Kad primjetite ženu koja voli ugađati ljudima oko sebe, u vama sigurno nešto zatitra i usmjeravate svu svoju pažnju prema njoj, znajući da su vam šanse bitno veće nego kod ostalih žena. Dovoljno je izmisliti neku potrebu i ona će odmah biti tu za vas.

Na kraju vrijedi preporučiti novopečenim zavodnicima da pokušaju pronaći osobu koja će im najviše odgovarati i s kojom će ostvariti kvalitetnu vezu.

15.07.2015. 21:51:58
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh