« Seks
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
HE HE

Koja je korist od velikog penisa

Sve u svemu, kao i kod lijepih žena, muškarcima s velikim penisom u životu je lakše, pokazalo je istraživanje

Vrijedi imati pune gaće ... :)
Vrijedi imati pune gaće ... :) (Arhiva)
Više o

penis

,

veliki penis

,

najveći penis

,

najmanji penis

Veličina penisa važna je ženama, tako da mali ali tehničari ipak ne mogu mirno spavati, no osim toga, važna je i muškarcima. Ne samo vlasnicima, naravno, već i onima koji s njima, recimo, dijele svlačionicu.

Istraživanje provedeno na Sveučilištu Brighton posvetilo se percepciji tijela od strane sportaša, pokušavajući shvatiti kako oni gledaju na svoje tijelo i muževnost.

Pokazalo se da je i ovdje veličina itekako važna, štoviše, obdareni sportski tipovi smatraju se muževnijima i idolizira ih se upravo iz tog razloga. Zanimljivi rezultati dalje navode da su muškarci s velikim penisima ključne osobe za timska prijateljstva.

Naravno, u takvim situacijama dolazi i do zadirkivanja i davanja nadimaka među sportašima na temelju veličine penisa, no osim toga važno je i da ste seksualno aktivni.

Tek kad svi znaju koliko često svog pitona puštate u promet možete zaraditi poštovanje svlačionice, kažu istraživači, tako da ne čude svi seksualni skandali koji se vežu za sportaše. 

Sve u svemu, kao i kod lijepih žena, muškarcima s velikim penisom u životu je lakše. Ako ne spadate u te ... nemate sreće.

19.03.2014. 23:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    jebač
    20.03.2014. 12:05
    Moja alatka ima 22 cm. Žene vrište ko lude
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh