« Život
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
MLADO STARO

Koja je idealna razlika u godinama za vezu

Istraživanje je otkrilo da su točno četiri godine i četiri mjeseca najbolja razlika za vezu ako je muškarac stariji

Koja razlika je najbolja
Koja razlika je najbolja (Arhiva)
Više o

žene

,

veze

,

muškarci

,

stariji muškarci

,

mlađe žene

,

razlika u godinama

Veze imaju razne faktore uspjeha, a jedan od njih svakako su i godine, preciznije, razlika u godinama između muškaraca i žena. Internet stranica Confused pokušala je doznati koja bi to bila idealna razlika, a ustanovili su da se oba spola slažu da je bolje kad je muškarac stariji.

Najviše je ispitanika, čak polovina, ustvrdila da je idealno kad je muškarac stariji od partnerice četiri godine i četiri mjeseca. Trideset posto ispitanika vjeruje da bi muškarac trebao biti stariji i više od pet godina, dok trećina žena izjavljuje da su najsretnije u vezi ako je muškarac stariji više od sedam godina. 

Dobna razlika ipak ima neke društveno prihvatljive okvire, jer starijeg muškarca u vezi s mladom ženom okolina smatra sponzorom, a ženu, naravno, sponzorušom, pa je zapravo postavljena neka nepisana granica od dvije do četiri godine razlike. 

Što se tiče veza starijih žena i mlađih muškaraca društvo još uvijek nije spremno za njih, pa tek jedan posto žena vjeruje da bi bile sretne s mlađim muškarcem, a dva posto muškaraca željelo bi biti u vezi sa starijom ženom. 

14.03.2013. 19:19:22
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh