« Knjiga
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
11. 5. 2010.

Knjiga dana - Mary Novosel: Prirodno lijepa

Priručnik za izradu prirodne kozmetike

Više o

moderna vremena info

,

prirodna kozmetika

,

knjiga dana

,

Mary Novosel

Knjiga prepuna korisnih savjeta i recepata koji će vam pomoći da saznate kako na prirodan način smiriti upaljenu kožu, napraviti vlastiti losion za sunčanje, skinuti neželjene dlačice ili izraditi kremu protiv bora, mlijeko za čišćenje lica i maslac za tijelo.

Saznat ćete i kako napraviti prirodne i mirišljave preparate u kućnoj radinosti, i na vlastitoj koži osjetiti da prirodna kozmetika vidljivo hrani i pomlađuje kožu a ono što je najvažnije, nema dodataka poput konzervansa, umjetnih emulgatora i boja te ostalih aditiva.

 

Glavne cjeline:

- Recepti ljepote: otvaraju novi smjer u životu koji će nas potaknuti na razmišljanje i eksperimentiranje s prirodnim pripravcima. Oni su putokaz, a na svakom od nas je razvijati vlastiti istraživački duh, kreativno se igrati i izrađivati prirodne pripravke za njegu usana, kose, lica i tijela.

- Upoznajmo svoju kožu: nudi osnovne značajke o tipovima kože, njenoj građi, svojstvima i funkcijama. Tu su i dva brza testa uz pomoć kojih ćete lako odrediti svoj tip kože.

- Zašto baš prirodna kozmetika?: daje odgovor svima koji brinu o zdravlju i ljepoti jer je prirodna kozmetika zdrava, regenerirajuća i potpuno u skladu s našom kožom kojoj već nakon par mjeseci upotrebe vraća vitalnost i sjaj.

 

Izdavač: Hena com

Opširnije: Moderna vremena Info

Piše: Knjige dana odabiru Moderna vremena Info
11.05.2010. 12:47:31
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh