« Knjiga
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
18. 1. 2011.

Knjiga dana - Leil Lowndes : Kako uspješno razgovarati sa svima?

92 korisna savjeta za veliki uspjeh u vezama.

Fotografija vijesti
Više o

moderna vremena info

,

knjiga dana

,

razgovor

,

Leil Lowndes

Istraživala sam tehnike kojima se služe vrhunski komercijalisti da bi zaključili posao, govornici da bi uvjerili sugovornike, svećenstvo da bi pridobili sljedbenike, izvođači i umjetnici da bi zadivili publiku, seks simboli da bi zaveli i sportaši da bi pobijedili.

Pronašla sam konkretne elemente za kvalitetu koja vodi do uspjeha.

Dok sam bila u društvu najuspješnijih i najomiljenijih lidera, analizirala sam njihov govor tijela, njihove izraze lica, pažljivo sam slušala njihovu opu­štenu konverzaciju, njihov osjećaj za pravi trenutak i odabir riječi. Gledala sam ih u interakciji s njihovim obiteljima, prijateljima, poslovnim suradnicima i su­parnicima. Svaki put sam otkrila zrno čarolije u njihovoj komunikaciji. Zamo­lila sam ih da ga izdvoje, kao pincetom, i izlože jarkom svjetlu svijesti. Zajed­no smo ga analizirali, a ja sam tu čaroliju pretvorila u tehnike koje drugi mogu kopirati i imati od njih koristi.

U ovoj knjizi nalaze se moja otkrića i zamisli ovih vrlo uspješnih ljudi. Ne­ki su suptilni. Neki su iznenađujući. No svi se mogu postići. Kada ih usavršite, bilo tko od vaših novih poznanika pa do obitelji, prijatelja ili poslovnih surad­nika, radosno će vam otvoriti svoja srca, svoje domove, svoje tvrtke, čak i svoje novčanike da bi vam dali sve što mogu.

 

Prevela Martina Novak

Izdavač: Mozaik knjiga

Opširnije: Moderna vremena Info

Piše: Knjige dana odabiru Moderna vremena Info
18.01.2011. 18:00:38
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh