« Knjiga
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
20. 10. 2009.

Knjiga dana - Anne Deans: Vaša trudnoća

O svakom segmentu trudnoće, porođaja i roditeljstva.

Više o

djeca

,

moderna vremena info

,

roditelji

,

knjiga dana

,

Anne Deans

,

Vaša trudnoća

Od svog prvog objavljivanja 2003. knjiga "Vaša trudnoća" pokazala se iznimno korisnom svim trudnicama i očevima u iščekivanju djeteta. Stvorena uz pomoć tima stručnjaka iz područja ginekologije, poroditeljstva i pedijatrije, liječnika, primalja i patronažnih sestara, poučavatelji tehnika prirodnog porođaja, dojenja i njege djeteta, ova knjiga teži biti sveobuhvani priručnik vaše trudnoće, koji će vam dati odgovore na mnoga pitanja.

Ovo revidirano izdanje "Vaše trudnoće" nastavlja obrađivati svaki segment trudnoće, porođaja i roditeljstva. Ono pruža praktične i umirujuće savjete o svim aspektima trudnoće i ranog roditeljstva, od pretporodajne njege koja će vam biti potrebna i emocionalnih pitanja do njege vašeg novorođenčeta i vašeg tijela nakon porođaja.

Također, knjiga sadrži brojne specijalne priloge, poput ilustracija u prirodnoj veličini, fotografija u boji i najnovije 3-D slike, koje će vam omogućiti uvid u razvoj vašeg djeteta tjedan po tjedan. Posebno presavinute stranice daju vam jednostavan vodič o onome što možete očekivati u svakom od tri tromjesečja.

Opsežna poglavlja o prehrani, vježbama i onome što trebate činiti kako biste zadržali dobro zdravstveno stanje pomoći će vam u ostvarenju zdrave trudnoće i pripremiti za porođaj kakav želite. Nakon rođenja vašeg djeteta, daljnja poglavlja sadrže informacije o brizi o sebi i svome tijelu, te kako, kupati, premotati, oblačiti i nositi svoje novorođenče.

 

Prevela Katarina Hodalj

Izdavač: Veble commerce

Opširnije: Moderna vremena Info

Piše: izabrao Nenad Bartolčić
20.10.2009. 10:56:57
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Rusak Ivona
    09.11.2009. 17:39
    Knjigu sam vidla na sajmu u Bogradu ali nisam bila u mogucnosti da je kupim.Videla sam da je knjiga super jer pokazuje od prvog meseca trudnoce sve neophodne podatke.
    Pitanje kako mogu da je nabavim u Vojvodini.Iskreno Ivona
  2. facebook picture
    Ivona Rusak Biro
    12.11.2009. 18:25
    Volela bih kupiti knjigu samo je kod nas u Beogradu nema.Molim vas da mi pomognete da dodjem do nje.
    Hvalaa
  3. avatar
    Katarina
    30.03.2010. 16:39
    Pozdrav,

    knjigu izdaje knjižara Veble iz Zagreba.

    Niže njihov link, pa ih možete kontaktirati.

    Pozdrav od prevoditeljice :)

    Katarina

    http://www.veble.hr/
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh