« Žene
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
SAVJETI

Ključne stvari za dobru vezu

Žene često od veze traže nemoguće i razočaraju se kad nije po njihovom, no ako se ovako ponašate, problema nećete imati

Dobra veza nije nedostižna
Dobra veza nije nedostižna (Shutterstock)
Više o

žene

,

veza

,

uspješna veza

,

dobra veza

Savršena veza često se čini kao nemoguća misija, a najviše prigovora imaju žene koje se nakon početnog zanosa razočaraju u partneru. Naravno, i oni snose dio krivnje, no ako se žena drži ovih pravila, šanse za lošu vezu postaju gotovo zanemarive.

Tako u vezi uvijek treba ostati vjeran sebi - zadržati svoju strast, ciljeve i osobnost, a ne prepustiti sve partneru. Takve samosvjesne i odlučne žene privlače prave partnere.

Treba znati što želite, a što ne i složiti prioritete na način da ste u potpunosti zadovoljni - jedino tako možete partneru otvoreno reći sve što je potrebno kako biste ostvarili zdrav odnos koji odgovara i jednom i drugom.

Naravno, treba postojati zdrava doza kompromisa, no jedino i isključivo kao dogovor dvaju partnera, a ne submisivno ponašanje žene i mijenjanje prema hirovima partnera. Ne zaboravite, veza treba uključivati dvije ravnopravne osobe ....

Kao što smo već nekoliko puta ponavljali u tekstovima, "hvala ti" predstavlja jedan od temelja zdrave veze - zahvalite partneru na svoj ljubavi i pažnji koju vam posvećuje, na taj će način i on početi razmišljati na isti način i neće vas uzimati zdravo za gotovo.

I da, seks će nakon nekog vremena postati lošiji nego što je bio na početku veze, no ako otvoreno porazgovarate i kažete što mislite i želite, sigurno nećete upasti u rutinu ili, što je još gore, smanjiti seks na najmanju moguću mjeru.

Ključne riječi dobre veze stoga bi bile - otvorenost, samopouzdanje i razgovor.

02.08.2015. 16:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh