Metro-portal.hr

objavljeno 02.08.2015. 16:15:00
SAVJETI

Ključne stvari za dobru vezu

Žene često od veze traže nemoguće i razočaraju se kad nije po njihovom, no ako se ovako ponašate, problema nećete imati

Dobra veza nije nedostižna
Dobra veza nije nedostižna (Shutterstock)

Savršena veza često se čini kao nemoguća misija, a najviše prigovora imaju žene koje se nakon početnog zanosa razočaraju u partneru. Naravno, i oni snose dio krivnje, no ako se žena drži ovih pravila, šanse za lošu vezu postaju gotovo zanemarive.

Tako u vezi uvijek treba ostati vjeran sebi - zadržati svoju strast, ciljeve i osobnost, a ne prepustiti sve partneru. Takve samosvjesne i odlučne žene privlače prave partnere.

Treba znati što želite, a što ne i složiti prioritete na način da ste u potpunosti zadovoljni - jedino tako možete partneru otvoreno reći sve što je potrebno kako biste ostvarili zdrav odnos koji odgovara i jednom i drugom.

Naravno, treba postojati zdrava doza kompromisa, no jedino i isključivo kao dogovor dvaju partnera, a ne submisivno ponašanje žene i mijenjanje prema hirovima partnera. Ne zaboravite, veza treba uključivati dvije ravnopravne osobe ....

Kao što smo već nekoliko puta ponavljali u tekstovima, "hvala ti" predstavlja jedan od temelja zdrave veze - zahvalite partneru na svoj ljubavi i pažnji koju vam posvećuje, na taj će način i on početi razmišljati na isti način i neće vas uzimati zdravo za gotovo.

I da, seks će nakon nekog vremena postati lošiji nego što je bio na početku veze, no ako otvoreno porazgovarate i kažete što mislite i želite, sigurno nećete upasti u rutinu ili, što je još gore, smanjiti seks na najmanju moguću mjeru.

Ključne riječi dobre veze stoga bi bile - otvorenost, samopouzdanje i razgovor.

02.08.2015. 16:15:00
http://metro-portal.hr/kljucne-stvari-za-dobru-vezu/93116/