« Žene
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
EH, DA ...

Muškarci na koje vrijedi potrošiti vrijeme i pažnju

Muškarci stvarno dolaze u svim mogućim varijantama i tipovima, a ovi koje navodimo definitivno su vrijedni vaše pažnje

Zna slušati i spreman je na kompromise? Sjajno!
Zna slušati i spreman je na kompromise? Sjajno! (Arhiva)
Više o

muškarac

,

savršen muškarac

,

tipovi mušaraca

Žene su stalno u potrazi za savršenim muškarcem, barem u mlađim godinama, pa kad nakon nekog vremena shvate da baš nemaju previše sreće, započnu akciju snižavanja kriterija kako bi se ipak dočepale kakvog-takvog partnera koji, ako ništa drugo, barem obećava.

Naravno, takva logika vrlo često dovede do katastrofe, pa ne bi bilo zgorega navesti neke tipove muškaraca na koje svakako treba obratiti pažnju na vrijeme, prije nego što ga ulovi neka druga.

Recimo, oni koje drže obećanja sjajan su izbor - što kažu, to i naprave, a kad im se ispriječe objektivne okolnosti, dobro ih objasne te se nakon toga iskreno ispričaju što su propustili održati obećanje.

Nije teško pogoditi da se traže i muškarci koji znaju što žele i nemaju problema to odmah staviti na stol, a onaj koji nazove odmah drugi dan nakon spoja spada u rijetke pristojne koje odmah treba staviti visoko na listu poželjnih. 

Kad je veza već krenula, ne bi bilo loše da muškarac želi upoznati prijatelje svoje nove partnerice i predstaviti joj svoje, što pokazuje da ima ozbiljne namjere, a ako se još uz to ne srami posjeta roditeljima i ne misli da je to tlaka - još bolje!

Ako uz sve to zna slušati, iskreno govori o svojim osjećajima, ne pada mu na pamet da bi se njegova partnerica trebala promijeniti i kompromisi mu nisu strani - što čekate, svežite ga odmah za krevet ...

02.08.2015. 20:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh