« Kazalište
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
NOĆ KAZALIŠTA

Kazališta ujedinjena u jednoj noći

Europska noć kazališta kao ideja potekla je iz Dječjeg kazališta Dubrava, koje djeluje pri Narodnom sveučilištu Dubrava, 2008. godine

Mi smo ponosni medijski pokrovitelji
Mi smo ponosni medijski pokrovitelji (Noć kazališta)
Više o

Noć kazališta

,

2012

,

program noć kazališta

Kazališta diljem Hrvatske i Europe otvorit će svoja vrata brojnim posjetiteljima u Noći kazališta u subotu 17.11.2012. Europska noć kazališta kao ideja potekla je iz Dječjeg kazališta Dubrava, koje djeluje pri Narodnom sveučilištu Dubrava, 2008. godine i zaživjela tijekom godina u 6 susjednih i europskih zemalja i upravo na taj, jedinstven način, ujedinila kazališta.

U jednoj noći, u jednom danu u 28 gradova diljem Hrvatske 76 institucija otvorit će svoja vrata, pokazat će svoje tajne koje se nemaju prilike vidjeti svaki dan (zaviriti će se iza kulisa, moći će se posjetiti garderobe, razgovarati s glumcima itd.).

Ljubitelji kazališta doći će na svoje jer će moći birati izmeđi 110 predstava koje će se odigrati u jednoj noći. Bit će tu bogat program za djecu i odrasle, program se može vidjeti na stranicama www.noc-kazalista.com.

Kako je Dječje kazalište Dubrava svojoj idejom zarazilo još 6 država i to Sloveniju, Slovačku, Bosnu i Hercegovinu, Mađarsku, Srbiju i Crnu Goru, njihovi programi moći će se vidjeti na stranicama www.europeantheatrenight.com, možda se netko odluči i otputovati.

Organizatori će se potruditi organizirati i popratni program pa će posjetitelji moći i pogledati izložbe, poslušati koncert, okrijepiti se kestenjem, vinom i čajem.

Vidimo se u Noći kazališta!

Europska noć kazališta je pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture, Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport grada Zagreba i Turističke zajednice grada Zagreba.

26.10.2012. 12:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh