« Iza ogledala
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
PUKA SLUČAJNOST?!

Kartaška igra "Iluminati" najavila katastrofu u Japanu i 9/11

VIDEO I SLIKE - Karte Iluminata koje su se u prodaji pojavile 1995. zastrašujuće precizno najavljuju 9/11 i potres u Japanu

Karta Iluminata i toranj u Tokiju
Karta Iluminata i toranj u Tokiju (YouTube)
Više o

9/11

,

novi svjetski poredak

,

Iluminati

,

japan potres

,

potres tsunami

,

karte iluminata

Kartaška igra "Illuminati - New World Order" (INWO) na tržištu se pojavila 1995. godine, a kreirao ju je američki dizajner igara Steve Jackson pet godina ranije. Činilo se da se dizajner samo vješto poigrao kontroverznom temom, no igra je nakon nemilih događaja 11. rujna 2001. postala puno više od zabave za ljubitelje karata.

Karte, naime, zastrašujuće precizno opisuju tragedije kojima svjedočimo proteklih godina. Od spomenutog "napada" na Blizance do nedavnog potresa u Japanu koji je na koljena bacio treću ekonomsku silu svijeta.

>>HAARP odgovoran za potres i tsunami?

Kako je Jackson 1990. mogao znati da će doći do terorističkog napada na Blizance i Pentagon? Ovako izgledaju originalne karte koje su izašle šest godina prije 9/11:

Preostale karte također prikazuju događaje koji su se ostvarili (ili će se ostvariti?), poput epidemija, manipulacije povijesnim činjenicama, redukcije stanovništva, rata zbog mira (najnoviji primjer je Libija) s konačnim ciljem stvaranja sveopćeg kaosa i Novog svjetskog poretka:

Nakon tragedije koja je 11. ožujka 2011. pogodila Japan posebnu pozornost privlači 7. karta Iluminata s naslovom "Kombinirane katastrofe". Japance je uistinu pogodila kombinacija katastrofa - potres, tsunami i nuklearna nesreća. Potres magnitude 9,0 stupnjeva zatresao je regiju Tohoku u 14 sati i 46 minuta po lokalnom vremenu. Sat na tronju karte prikazuje gotovo isto vrijeme.

Nadalje, toranj na karti neodoljivo podsjeća na toranj koji se nalazi na vrhu najpoznatije tokijske robne kuće Ginza Wako:

Karta Iluminata i toranj u Tokiju

Puka slučajnost?

Jacksonu je zbog igre na vrata pokucala američka tajna služba. Kako je sam kasnije opisao "naoružani agenti Secret Servicea upali su 1. ožujka 1990. u ured poduzeća 'Steve Jackson Games' i pretražili sve prostorije.

Zaplijenili su računala, printere, nekoliko tvrdih diskova i druge 'sumnjive' predmete". Poduzeće je podignulo tužbu zbog pretresa, ali i optužbe da financira hakerske napade i izdaje newsletter za hakere. Suđenje je trajalo tri godine, a Steve Jackson je na kraju dobio odštetu od 50.000 dolara te dodatnih 250.000 dolara za troškove odvjetnika.  

George H. W. Bush u to je vrijeme bio predsjednik SAD-a. Poznato je da je član tajanstvene skupine Skull&Bones, a navodno je bio i na čelu Iluminata. Njegov sin George W. Bush 11 godina kasnije je "Terrorist Nuke" i "Pentagon" karte Iluminata sproveo u djelo.

Toliko o teoriji koja se proteklih dana ponovno zavrtjela po forumima i blogovima. Pogledajte karte i video pa sami odlučite radi li se o pukoj slučajnosti ili je posrijedi nešto više.

26.03.2011. 12:41:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    SportMagazin
    26.03.2011. 16:42
    a karataška igra poker je dovela da dobijem 500 dolara danas hvala iluminatima
  2. avatar
    xena
    26.03.2011. 20:06
    vau. ipak mislim da je samo slučajno.
  3. avatar
    Robertini
    27.03.2011. 20:22
    Sinhronicitet je u igri vjerojatno, a možda je netko iskoristio njegove ideje?
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh