« Iza ogledala
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca

Bigfoot snimljen u Sjevernoj Karolini?

VIDEO: „To je istrčalo na cestu i krenulo u šumu baš ispred nas, a ja sam sve uspio snimiti", izjavio je Thomas Byers, autor snimke

Byersov Bigfoot
Byersov Bigfoot (YouTube)
Više o

Bigfoot

,

video

Muškarac iz Sjeverne Karoline u SAD-u tvrdi da je snimio legendarnog Bigfoota. Thomas Byers vozio se s prijateljem kad je u jednom trenutku ugledao čudno stvorenje kako prelazi cestu Golden Valley Church Road u okrugu Rutherford u srijedu. Naravno, odmah je izvadio videokameru u počeo snimati prikazu s udaljenosti od šest metara. Video traje samo pet sekundi i nije visoke kvalitete.

„To je istrčalo na cestu i krenulo u šumu baš ispred nas, a ja sam sve uspio snimiti", napisao je Byers u emailu poslanom WCNC-TV-u. „U ovom kratkom videu možete čuti kako je režao na mene."

A Bigfoot bi se, prema Byersovim riječima, trebao hitno istuširati obzirom da je zaista neugodno smrdio: „Ono što znam sigurno je da je njegov miris bio užasan. Smrdjelo kao da ste križali tvora i lešinu životinje ubijene na cesti. Nije mu se dopala činjenica a sam na cesti s njim. na snimci možetre čuti kako je režao na mene."

Byers je snimku i fotografije objavio na osobnoj internetskoj stranici. U opisu videa je naveo da je Bigfoot, ili Knobby kako ga zovu lokalni ljudi, viđan godinama. Logično, nije nedostajalo skeptičnih komentara na snimku. Mnogi misle da se radi o čistoj prijevari, ali Byers kaže da je zadovoljan što je uopće doživio nešto takvo: „Bila je to jedna od najboljih stvari koje sam ikada vidio." Ljudi iz Američkog Bigfoot društva i Bigfoot organizacije za terenska istraživanja još nisu reagirali na video.

24.03.2011. 22:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    SportMagazin
    24.03.2011. 22:38
    big dick snimljen u katarini
  2. avatar
    EMS
    26.03.2011. 10:56
    Prijateljski raspolozen BigFoot, mahnu mu dok je prelazio cestu :)). Steta sto je film "zamagljen" :))))))))))))
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh