« Muškarci
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
ZNATE LI?

Kakvi su muškarci materijal za brak?

Muškarci koji su ocijenjeni manje atraktivnima više trudili oko svoje partnerice te su se pokazali kao bolji supružnici i to na više polj

Kakve se bira?
Kakve se bira? (Arhiva)
Više o

brak

,

muškarci

Kakve se muškarce vodi pred oltar? Frajere, zgodne, opako dobre... ? Ovo pitanje muči oba spola, a nova studija provedena na Sveučilištu u Floridi na 113 heteroseksualnih parova s područja Dallasa, pokazuje da je to skroz kriva taktika.

Naime, naočiti frajeri koji će većini žena "zapeti za oko" i koji su svjesni svoje atraktivne vanjštine, nisu dobra partija za brak. Voditelji studije fotografirali su sve parove i ocijenili ih od jedan do deset prema njihovom fizičkom izgledu. 

Potom su svim sudionicima postavljena brojna pitanja o svojim partnerima i partnericam te općenito o vezama i vrijednostima. Ispostavilo se da se muškarci koji su ocijenjeni manje atraktivnima više trudili oko svoje partnerice te su se pokazali kao bolji supružnici i to na više polja.

Visoko su ocijenjeni u obavljanju kućanskih poslova, preuzimanju inicijative u seksu, poklanjanja darova. S druge strane, atraktivniji muškarci dobili su lošije ocjene u spomenutim kategorijama, a i njihove su žene priznale da kraj svojih supruga moraju paziti na liniju te moraju redovno vježbati i zdravo jesti kako bi bile privlačne. 

23.09.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh