« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
BIRANJE

Kakve bi žene svaki muškarac trebao upoznati

Veze s uvijek istim tipom žena nisu pretjerano maštovite, a ni produktivne, pa evo nekoliko prijedloga za one koji ne znaju kako dalje

Kakve sve tipove žena trebate upoznati? :)
Kakve sve tipove žena trebate upoznati? :) (Arhiva)
Više o

ljubav

,

žene

,

veze

,

muškarci

O ukusima se ne raspravlja, kažu, pa tako i o ukusima kad je suprotni spol u pitanju. No, u slučaju da ste muškarac i da vam je netko u razgovoru spomenuo nešto tipa - pa sve su ti cure iste, vrijeme je da se malo zamislite i pokušate potražiti drugačiji tip žene. 

Recimo, možda ste se odlučili skrasiti, pa je za vas domaćinski tip žene koja ne traži blago, dovoljan će biti stan i obiteljski automobil, kako bi mogla imati djecu s vama i brinuti se o njima i vama. 

Ne bi bilo zgorega pokušati pronaći urbanu, sofisticiranu ženu koja će iz vas izvući ono najbolje što imate, jer kad se s njom pojavite bilo gdje, svi će gledati baš nju. No, za takvu ženu treba imati samopouzdanja, pa je to možda i dobar test materijala od kojeg ste napravljeni.

Ako ste raspoloženi za još veći izazov, pokušajte izlaziti s alfa ženkom koja je opaka šefica u svojoj firmi ili u nekoj državnoj instituciji, zahtjevna je i ponekad naporna, ali u krevetu radi prava mala čuda.

No, možda je za vas ipak bolji izbor neka moderna umjetnička duša koja će vas voditi na sva moguća otvaranja izložbi i premijere, neumorno popunjavati vaše rupe u znanju sve dok misli da su nastale zaboravom, a ne neznanjem. Ako vas provali, letite odmah, no potrudite se malo jer je u krevetu vrlo maštovita.

Sve u svemu, promijenite malo ustaljenu rutinu, možda je stvarno tip žene koji ste zamislili pogrešan za vas, pa se selite od jedne do druge tražeći onu pravu, a ne shvaćate da griješite od samog početka. 

10.04.2014. 21:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh