« Život
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
STVARNO?

Kako znati tko vam je dao poklon?

Možda je došlo vijeme za analizu onoga što ste dobili kako biste saznali nešto o osobi koja vam ih je poklonila što još niste znali

(Arhiva)
Više o

pokloni

,

pogađanje

Poklone dajemo naizgled onako, na brzaka i iz prve (naravno, ima onih koji to minuciozno i studiozno traže i kupuju, ali to je manjina), a zapravo kupujemo upravo ono što želite nešto poručiti osobi koje prima poklon.

Ne vjerujete nam? Pročitajte dalje i malo se zamislite kad vidite što su vam prijatelji i "prijatelji" poklonili ovih dana....

Tako će vam osoba koja za sebe misli da je najbolja na svijetu kupiti nešto skupo, ali kad ga otvorite, morate biti jednostavno preneraženi i ushićeni, jer će inače objesiti nos do poda i duriti se barem mjesec dana, ako ne i dulje.

Naravno, radi se o čistoj kompenzacije za nesigurnost i strahove koje takva osoba ima.

S druge strane, parferm poznate ličnosti, kravata ili košulja mogu uputiti na nezainteresiranu osobu koja nije dugo tražila poklon, ili je kupovala u zadnji trenutak, a ne poznaje vas baš predobro. 

Buntovnik će vam održati predavanje o ljudskoj gluposti i konzumerizmu modernog doba, pa ako ste se igrom slučaja vezali uz takvog partnera, najpametnije vam je s njim/njom napraviti pakt o nedarivanju da se ne bi osjećali kao magare koje troši novce uzalud.  

Egoist se prepoznaje bez problema - kupit će vam nešto što zapravo sam želi, a klasičan primjer su roditelji koji djeci kupe igračku, a oni je sami nakon toga koriste više od djeteta, ili novi CD svog omiljenog benda. Kakav god poklon bio, takva će ga osoba koristiti više od vas i zaniteresirana je samo za sebe, a vi ste tamo negdje u sredini liste prioriteta. 

Dvolične osobe će poklonom pokušati istaknuti mane i slabosti osobe kojoj poklanjaju, pa možete očekivati knjige o mršavljenju, kuhinjska pomagala ili rječnik stranih riječi ...

Romantičare smo ostavili za kraj - oni su davno zapamtili što trebaju pokloniti, pomno su tražili baš ono što vi želite i iskreno su vas razveselili. Zadržite ih, toplo preporučujemo, takve vam osobe uvijek trebaju.

25.12.2021. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh