« Žene
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
GOVOR TIJELA

Kako znati da je zainteresiran za vas?

Kako je neverbalna komunikacija najvećio dio međuljudskog sporazumijevanja, evo što kažu stručnjaci koji su znakovi da se sviđate muškarcu

Vrlo brzo ćete znati je li zainteresiran za vas
Vrlo brzo ćete znati je li zainteresiran za vas (Arhiva)
Više o

govor tijela

,

muškarci

,

zavođenje

,

geste

,

značenje

,

zainteresiranost

Govor tijela čini veliku većinu naše sveukupne komunikacije, tako da izvježbanom oku nije teško zaključiti što zapravo govori osoba koja komunicira s nama. Na taj način možete i nedvojbeno zaključiti da se sviđate muškarcu s kojim ste u društvu, a da on pritom ne mora davati očite signale očima ili na drugi način.

Ako se dodiruje po licu poput oblizivanja usana, trljanja brade ili prolaženja prstima kroz kosu, podsvjesno vam skreće pažnju na sebe, kao uostalom i žene kad im se sviđa muškarac. 

Nekontrolirano podizanje obrva drugi je znak zainteresiranosti, jer na taj način njegovo oko dobiva više vizualnih informacija o vama, dok će igranje s čašom, ključevima od automobila ili popravljanje odjeće samo dodaje ulje na vatru.

Kad se uz sve navedeno i stalno naginje prema vama, ulazeći u vaš osobni prostor a stopala su mu usmjerena prema vama, možete biti potpuno sigurni da ste ga osvojili.

 

18.08.2013. 21:28:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh