« Žene
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
HMM ...

Kada ženama kosa postaje važnija od bora

Nakon 40.-te godine kosa se tanji i postaje grublja, a već je prisutna i povelika količina sijedih, što sve zajedno onemogućava nošenje frizura kakve su nosile do tada

Kakvu frizuru odabrati u četrdesetima
Kakvu frizuru odabrati u četrdesetima (Arhiva)
Više o

ženske frizure

,

najbolje frizure

,

tanka kosa

,

kratke frizure

Teško da bi pogodili da je ženama s 46 godina kosa najvažniji dio njihovog ukupnog izgleda, jer upravo u tim se godinama odlučuju za zrelije frizure i napuštaju jako posvijetljenu kosu, konjski rep ili ekstenzije.

Anketu je provela tvrtka Nurture Replenish na preko dvije tisuće žena starijih od 40 godina i pokazalo je da su upravo tada koža i bore pale u drugi plan i da najviše razmišljaju o frizuri i zdravlju kose. 

Naime, nakon 40.-te godine kosa se tanji i postaje grublja, a već je prisutna i povelika količina sijedih, što sve zajedno onemogućava nošenje frizura kakve su nosile do tada. 

Zato odabir prave frizure postaje izazov, jer se traži elegantan i moderan izgled uz stalan strah da će prijateljice i okolina novu frizuru nazvati staromodnom. 

Upravo iz tog razloga mnoge žene odrežu svoju dugu kosu i odlučuju se za kraće frizure koje trebaju osigurati mladalački izgled, a istovremeno su primjerene njihovim godinama. 

 

19.08.2013. 13:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh