« Muškarci
objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci
SAVJETI

Kako zavesti ženu - bez i jedne riječi?

Cijelo vrijeme uvježbavate spiku, ulete, riječi koje osvajaju - a što je s vašom neverbalnom komunikacijom?

Vaš stav je sve - o njemu ovisi imate li šanse
Vaš stav je sve - o njemu ovisi imate li šanse (Arhiva)
Više o

zavođenje

,

neverbalna komunikacija

Pažnje vrijedan muškarac se prije svakog izlaska pripremi i savršeno izvježba za većinu potencijalnih situacija koje ga očekuju tijekom većeri. Definira si cilj. A on je skoro pa uvijek isti, a to je da želi upoznati posebnu osobu te završiti večernje druženje otvorenim pozivom za ponovno druženje (ako ne i više). Ponekad u tome i uspije.

No, ovo nam je ujedno i potencijalni uvod u jednu prilično neželjenu situaciju, tragediju štoviše  u koju se nerijetko zakopaju mnogi pažnje vrijedni slobodni muškarci. Ranja kreće.

Dolaze u disko, naručuju rijetko zanatsko pivo. Strateški se pozicioniraju na najfrekventnije mjesto, zauzmu pravi muški stav. Savršeno prekrižene ruke, a u desnoj ruci pivo sa skladno izabranom etiketom. Pravilnog razmaka stopala, dignuta pogleda i lagano zabačenih ramena.

Nitko ne prilazi niti pokazuje interes za komunikaciju.

Izlazak #fail.

Takav muškarac s vremenom gubi samopouzdanje, prestaje vjerovati u svoje društvene vještine i uglavnom sve se ga manje viđa na ovakvim javnim mjestima upoznavanja.

Nastalu dramicu ćemo razbiti na samom početku. Problem je, naime, u prekriženim rukama jer time nesvjesno šalje signal da nije pretjerano zainteresiran za druženje i komunikaciju.

Više pročitajte na portalu Gentleman.hr

02.08.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh